Træfældning i Nordjylland og Midtjylland

Vi udfører fældning af træ for private og erhverv i Nordjylland og Midtjylland. Med flere års erfaring inden for træfældning, flisning af træ og øvrig skovservice, kan du trygt overlade dit fældningsprojekt til os. Vores arbejde er effektivt og vi udfører både fældning med motorsav og gravemaskine med klipper.

Vores projekter spænder over alt fra tynding af læbælter til større skovprojekter.

Ved evt. genplantning af læbælter eller større skovarealer har vi et godt samarbejde med en skovfoged, som tager sig af dette.

Hvis der skal laves tømmer, kan vi lave en samlet aftale som indebærer fældning med skovmaskine, udkørsel af tømmer samt afsætning af træ til flis og tømmer. Der aftales en fast pris inden opstart.

 

Indhent en uforpligtende pris på din træfældning

Står du med et projekt, der indebærer træfældning eller flishugning, så kontakt os endelig for en uforpligtende pris samt snak om opgaven. Vores mål er tilfredse kunder og altid at levere et godt stykke kvalitetsarbejde til en skarp pris. Ring til os allerede i dag på tlf. 51 33 12 43 eller send os en mail med nærmere vedr. opgaven.

 

fældning af træ i nordjylland
fældning af træer

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.