Flisning af træ i Nordjylland og Midtjylland

Hos Krogstrup Skovservice tilbyder vi flisning af træ i hele Nordjylland og Midtjylland. Vores flishugger er bl.a. velegnet til rækkehugst og afdrift. Sætte består af Valtra T254, TP320 flishugger og en alsidig højtipvogn med hjultræk, som kan tippe direkte i container. Når vi laver større opgaver med flisning af træ er det også muligt, at have vores Valtra T151 med frakørervogn med. Denne kan tippe i containere.

 

Store træstammer

Vores flishugger kan tage stammer op til 32cm. Står du med et skovprojekt med større træer / træer der ikke er egnet til tømmer, køres disse sammen i stak med vores skovvogn til en større hugger. På denne måde kan træerne tørre i stakken og ligger ikke i vejen.

 

Der er altid mulighed for, at vi afsætter flisen 

Træflis er for nogen blot et restprodukt, men for andre er det en god kilde til varme samt et godt produkt til brug i havens bede. Vi hjælper gerne med, at afsætte dit flis således at træet kan blive genanvendt til andre formål. 

Træflis som restprodukt ses ofte ved produktion af tømmer samt alle former for udtynding og vedligeholdelse af skov. 

flisning af træ

Udfyld formularen nedenfor for at komme i kontakt med os. Du kan også ringe til os på telefonnummeret i bunden af siden.